Vaskun pomppu

VASKUN POMPPU TAUOLLA TOISTAISEKSI!

 

Vaskun Pomppu järjestetään keväällä 2020 sunnuntaisin klo 12-14. Kevään esimmäinen pomppu on 1.3.2020.

 

Pomppuajankohdat ja muut ajankohtaiset tapahtumat löytyvät yhdistyksen FB-sivuilta.

https://www.facebook.com/vaskunvanhemmat/

 

VASKUN POMPPU on vapaamuotoista liikuntaa monipuolisilla välineillä lapsen vanhemman, isovanhemman tai muun huoltajan kanssa. Mukaan voi ottaa myös naapurin lapset.
Sunnuntain aamupäivien liikuntahetki on tarkoitettu noin eskari-ikäisistä kakkosluokkalaisille, mutta pomppupatja kestää kyllä äidin tai isänkin painon. Vaskun pomppuun on vapaa pääsy.

Vaskun pomppu joka sunnuntai  klo 12-14
(muutokset mahdollisia)


 

Tervetuloa Vaskun pomppuun valvojaksi!

Valvoja on vastuuhenkilö joka avaa ovet klo 18.00 ja huolehtii lopuksi muiden aikuisten avulla siitä että, välineet ovat järjestyksessä varastoissa. Vanhemmat rakentavat yhdessä sellaisen liikuntaelämyksen lapsien kanssa jossa kaikilla on hauskaa liikkua ja pomppia. Välineet korjataan porukalla pois. Valvoja valvoo omat lapsensa, kaikilla pitää olla oma huoltaja mukana (toki voi ottaa mukaan vaikka naapurin lapsen). Mikäli voisit toimia valvojana soita 0447503818 tai sähköpostia osoitteeseen mari.pirila(at)gmail.com.

 

 

Vaskun Pomppu 3.11.2010
Vaskun Pomppu 28.10.2009

VASKUN POMPPU on vapaamuotoista liikuntaa monipuolisilla välineillä lapsen vanhemman, isovanhemman tai muun huoltajan kanssa.

AIKUISTEN  ILTAKAHVIT järjestetään muutaman kerran lukukaudessa ja tervetulleita ovat kaikki aikuiset. Osallistujat vaikuttavat itse iltojen teemoihin, jotka voivat olla ajankohtaisia, kiinnostavia, askarruttavia tai muuten vain mukavia. Iltoihin hankitaan tarvittaessa alustaja. Iltakahvien aikaan lasten valvonta jumppasalissa on järjestetty. Aikuiset kokoontuvat koulun ruokalassa Ravintola Kokkikukossa jumppasalin alakerrassa.

Toiminnan pyörittämiseksi tarvitsemme keskiviikkoisin vaihtuvalla vuoroperiaatteella yksi tai kaksi vapaaehtoista ”valvojavanhempaa” avaamaan ovet. Jumppasali saadaan suljettua sitä nopeammin mitä useampi vanhempi lapsineen jää keräämään välineet paikoilleen. Yleensä välineiden keräämiseen menee aikaa vain 10 minuuttia.

Vaskun pompun esite

PDF-tiedostoVinkkejä_valvojille2014.pdf (116 kB)
Vinkkejä valvojille.
PDF-tiedostovaskun pomppu keskiviikkoisin.pdf (318 kB)
Vanhemmat