Vaskun pomppu

Vaskun Pomppu järjestetään syksyllä 2022 keskiviikkoisin klo 18-19.30!

 

Pomppuajankohdat, peruutukset ja muut ajankohtaiset tapahtumat löytyvät yhdistyksen FB-sivuilta.

https://www.facebook.com/vaskunvanhemmat/

 

VASKUN POMPPU on vapaamuotoista liikuntaa monipuolisilla välineillä lapsen vanhemman, isovanhemman tai muun huoltajan kanssa. Mukaan voi ottaa myös naapurin lapset.
Keskiviikko iltojen liikuntahetki on tarkoitettu noin eskari-ikäisistä kakkosluokkalaisille, mutta pomppupatja kestää kyllä äidin tai isänkin painon. Vaskun pomppuun on vapaa pääsy. 

Vaskun pomppu joka KESKIVIIKKO KLO 18-19.30 Vaskun alakoulun liikuntasalissa. Sisäänkäynti päätyovesta! TERVETULOA!

 

 

Vaskun Pomppu 3.11.2010
Vaskun Pomppu 28.10.2009

VASKUN POMPPU on vapaamuotoista liikuntaa monipuolisilla välineillä lapsen vanhemman, isovanhemman tai muun huoltajan kanssa.

AIKUISTEN  ILTAKAHVIT järjestetään muutaman kerran lukukaudessa ja tervetulleita ovat kaikki aikuiset. Osallistujat vaikuttavat itse iltojen teemoihin, jotka voivat olla ajankohtaisia, kiinnostavia, askarruttavia tai muuten vain mukavia. Iltoihin hankitaan tarvittaessa alustaja. Iltakahvien aikaan lasten valvonta jumppasalissa on järjestetty. Aikuiset kokoontuvat koulun ruokalassa Ravintola Kokkikukossa jumppasalin alakerrassa.

Toiminnan pyörittämiseksi tarvitsemme keskiviikkoisin vaihtuvalla vuoroperiaatteella yksi tai kaksi vapaaehtoista ”valvojavanhempaa” avaamaan ovet. Jumppasali saadaan suljettua sitä nopeammin mitä useampi vanhempi lapsineen jää keräämään välineet paikoilleen. Yleensä välineiden keräämiseen menee aikaa vain 10 minuuttia.

Vaskun pompun esite

PDF-tiedostoVinkkejä_valvojille2014.pdf (116 kB)
Vinkkejä valvojille.
PDF-tiedostovaskun pomppu keskiviikkoisin.pdf (318 kB)
Vanhemmat